Het is alweer een jaar geleden dat we naar Amerika gingen om de graduation van onze dochter bij te wonen. Maar ook een jaar geleden dat een goede vriend van ons in het ziekenhuis werd opgenomen, hij ligt nu vervelend genoeg nog steeds in een revalidatiecentrum.

De tijd vliegt en gaat zo snel voorbij. We kregen dit weekend ook heel verdietig nieuws, de beste vriend van mijn man heeft dit weekend plotseling zijn moeder verloren, vreselijk gewoon.

Je realiseerd je soms zo erg dat je gewoon van elke dag moet genieten.
Ik probeer dat ook zoveel mogelijk te doen. Leef alsof het elke dag je laatste kan zijn zeggen ze wel eens, maar dat vind ik ook weer iets te ver gaan maar ik ben wel graag met mijn familie en vrienden samen en ik probeer veel te genieten dat blijkt wel uit mijn blog. Maar het is ook goed om regelmatig stil te staan bij mensen waar het niet zo goed mee gaat, of die het niet zo goed hebben als wij.

Ik probeer de mensen, die ik ken, te steunen waarbij het niet allemaal van een leien dakje gaat. Maar de mensen die ik niet ken probeer ik ook een beetje te helpen, ik geef altijd aan collectes, koop altijd spullen van goede doelen aan de deur en ik doneer jaarlijks aan diverse goede doelen.

Nu met de verkiezingen voor de deur op 9 juni probeer ik ook te denken aan anderen, aan degene die het minder hebben dan ik. Ik merk dat Nederland erg veranderd, om mij heen hoor ik dat de mensen steeds meer alleen aan zichzelf denken, als zij het maar goed hebben, de rest zoekt het maar uit en dat vind ik persoonlijk erg jammer.

Natuurlijk kom ik ook voor mezelf op, ik heb er ook hard voor gewerkt om te komen waar ik nu ben. Ik ben ook niet heilig, ik kan misschien ook wel veel meer doen dan ik nu doe. Maar mensen aub denk goed na voordat je stemt, en ga niet in op de oneliners die veel politici roepen, stem verstandig, stem met je hart!

En denk eraan als je de wereld wil verbeteren moet je eerst bij je zelf beginnen.
Dit is het enige krtische wat ik erover kwijt wil, dit moet wel een luchtige blog blijven.

Maar waar had ik het over, over genieten van elke dag en dat heb ik van het weekend weer kunnen doen gelukkig, mijn ouders kwamen bij ons eten. Het weer werkte alleen niet mee want toen de barbeque maar even aan stond begon het te regenen en moesten we overhaast naar binnen. Dat vond onze krolse poes maar wat gezellig en samen met haar hebben we in de huiskamer een plezierig en smaakvol avondje gehad.Oma_en_cheyenneDsc08027
Yana_krols