We hebben gisteren te horen gekregen op het werk dat we iniedergeval tot 1 november allemaal op de zelfde plek blijven zitten in de zelfde functie. 28 of 29 juni horen we of we na november nog een baan hebben.
Dat is opzich mooi nieuws want ik wil heel graag in oktober nog een weekje naar Spanje en dat kon ik voorheen nog niet plannen.
We willen weer naar Zuid Spanje om op zoek te gaan naar meer mooie plekjes, want als we ooit in Spanje willen wonen moet ik natuurlijk wel heel veel gezien hebben dit om een goede keuze te kunnen maken waar we uiteindelijk iets willen gaan kopen. Dit keer willen we dan schuin rechts boven Malaga gaan kijken richting Antequera en Iznxc3¡jar, ik ben heel benieuwd hoe het daar is.

Verder staat in de buurt van Cadiz ook nog op ons verlanglijstje, het lijkt ons leuk een keer met de boot naar Marokko te gaan. Tevens willen we ook graag in het gebied tussen Valencia en Alicante een aantal dagen vertoeven, daar schijnt het ook erg mooi te zijn en de luchtvochtigheid hoorde we is daar erg goed, oa mensen met astma hebben daar baat bij zeggen ze, onze dochter heeft astma dus daarom vinden we het ook belangrijk om dat gebied te verkennen, maar dat zal ergens volgend jaar worden.

Ik kan mijn lol weer op om te gaan zoeken op internet naar een aantal leuke B&B, wij vinden het namelijk altijd leuk om te horen van anderen hoe zij het vinden om in Spanje te wonen en verder vinden wij slapen in een B&B veel knusser en persoonlijker dan in een hotel. Meestal blijven we ergens 2 dagen en trekken dan weer verder.

Maar eerst even een goedkoop ticket zoeken, ik zal eens gaan kijken op de site van Ryan Air, vliegen vanaf Eindhoven schijnt erg goedkoop te zijn. Maar geen idee hoe duur het parkeren daar dan weer is. Ik ga het allemaal de komende dagen bekijken en onderzoeken, leuk!