De meeste mensen gaan voor een lang weekend naar Barcelona, maar wij hadden zelfs na 5 nachten nog steeds geen genoeg van deze geweldige stad. Mijn dochter wil er wel wonen zei ze. Kunnen jullie geen appartement hier voor me kopen dan ga ik hier studeren aan de universiteit.
Als dat zou kunnen zou dat mooi zijn, maar dan moet eerst die staats maar eens vallen. Maar dromen mag altijd!
Voor nu is het voor onze portemonee ook wel mooi geweest, maar deze laatste dag gaan we nog even genieten van de leuke straatjesBarcelona_2010_036 en gezellige pleintjes het mooie weer en het lekkere eten.Barcelona_2010_156Barcelona_2010_165 Helaas mooie Spaanse mannen hebben we niet gezien. Mooie lange mannen met zwarte golvende haren en prachtige bruine of groene kijkers, nee hoor niet gezien. Antonio Banderas en Enrique Iglesias waren in geen velden of wegen te bekennen, wel hebben we veel kleine mannetjes gezien!Antonio_banderas1124

Enrique_iglesiasWe hadden één van de eerste dagen al eens een ijssalon gezien met hele aparte smaken, maar die konden we steeds niet terug vinden, onze laatste dag besloten we deze serieus te gaan zoeken. En wat bleek de salon lag vlak bij het parlementsgebouw. We kozen de smaken drop, advocado en chocolade met spaanse pepers Barcelona_2010_157en ze smaakte zalig.
Voor de lunch belanden we weer in zo’n super gezellig echt spaans tentje Orio
Je kon gaan zitten aan hoge lange tafels met een kruk, iedereen zit naast elkaar en op de bar staan allemaal verschillende soorten tapas met een stokje erin, ze hebben allemaal de zelfde prijs €1.95. Als je klaar bent met eten telt de ober de stokjes en dat moet je betalen. Zo iets zou in Nederland nooit kunnen dachten wij gelijk, die schooiers gaan de stokjes verduisteren om zo minder te hoeven betalen, maar hier werkt het blijkbaar wel en gezellig dat het is.Barcelona_2010_161Barcelona_2010_160

Als laatste nog even een rondje door “onze”wijk, nog even 1 drankje buiten op een terras en toen moesten we toch echt naar het vliegveld.Barcelona_2010_167 Barcelona_2010_168

We hebben het echt fantastisch gehad, veel gezien, lekker gekletst, heerlijk ontspannen, maar nog nooit zulke moeie voeten gehad! Gelukkig stond op schiphol mijn eigen knappe man met donkere haren en groene ogen mij alweer op te wachten en dat was toch ook wel weer heel fijn! Schat wil je aub mijn voeten masseren?