We zullen Spanje weer een aantal maanden moeten missen, maar ook zullen we deze b&b gaan missen, we hadden hier best nog een aantal daagjes willen blijven. Dus wanneer we in de buurt zijn, ga ik hier zeker weer een keer terug. Al is het alleen maar om te zien wat ze er verder nog aan verfraaid hebben aan hun cortijo, en om eens in een andere kamer te slapen. Wij sliepen dit keer in de India kamer, een zeer stijlvolle kamer met veel leuke accessoires. Speciaal voor ons waren Gé en Susan een uurtje eerder opgestaan, erg aardig!

Spanje_andalucia_2009_483

We zijn biSpanje_andalucia_2009_269nnendoor naar Eijca geredenSpanje_andalucia_2009_484en daar de A4 gepakt naar Sevilla. Opeens was er uit het niks een file, ik dacht eerst dat er een ongeluk was gebeurd want er stonden allemaal politieauto’s op en langs de weg. Wij werden eruit gepikt en moesten naar de kant gaan. Er werd naar onze paspoorten gevraagd door agenten met grote geweren, we moesten onze achter klep open maken en daar werd de boel onderzocht. Best eng eigenlijk, geen idee wat er aan de hand was maar na ongeveer 10 minuten mochten we weer doorrijden. Gelukkig maar want zag het al helemaal voor me dat we ons vliegtuig zouden missen. Bij de airport aangekomen konden we eerst de afleverplek van de autoverhuur niet vinden, dat stond echt nergens aangegeven.  Het bleek dat we niet het bordje salida moesten volgen maar P1, de auto moesten we gewoon ergens neer zetten bij Augricrown en de sleutel binnen afgeven, buiten was er geen mannetje te ontdekken.  Apart, het is dus overal elke keer weer anders. Binnen met de lift weer naar boven en toen stonden we in de vertrekhal. Op schiphol werden we door mijn ouders opgehaald in hun nieuwe bollide. De bmw was immers gesneuveld in Frankrijk zie eerder bericht. De vakantie zat er nu echt op helaas.

Spanje_andalucia_2009_481Spanje_andalucia_2009_480