Even een lang weekend er tussen uit. Dit is een blog over mijn Spanje droom. Maar dat wil niet zeggen dat ik alleen in Spanje op vakantie ga. Elk jaar gaan we wel een keertje wandelen in de Belgische Ardennen in het plaatsje Sy. We slapen dan bij Hotel a la Ferme wij hebben het daar altijd ontzettend naar ons zin. Het is kleinschalig, niet toeristisch, het eten is voortreffelijk, het is goedkoop, het personeel is heel vriendelijk en je kan er prachtig wandelen. En dat op maar 1 uur afstand van Maastricht. Ze praten er Frans en je voelt je er echt even helemaal uit. Wij draaien altijd via internet wandelroutes uit van de Tukhut deze zitten heel goed en duidelijk in elkaar, je verdwaalt nooit en je loopt over bospaden, door weilanden en over heuvels waar je normaal nooit zal komen omdat je de weg niet weet.

Als wij daar zijn denken wij altijd zoiets willen wij ook, maar dan in Spanje.
Mooie omgeving, lekker eten en vooral heel ontspannen.

We komen hier al jaren en dit jaar hadden we met mijn schoonzusjes meegenomen als cadeautje voor hun verjaardag.A_la_ferme_2
Foto0146Foto0132_2Ardennen_009Ardennen_008Omgeving_hamoir