Tags

4 juli 2016

Ik ben helemaal bijgekomen zei onze dochter, wat een heerlijk ontspannend weekend, al is het maar 3 dagen het was een echte vakantie.20160704_105013

Echt fijn voor haar, altijd zo druk met haar werk en dan ook nog een haar masterscriptie en dan ook nog eens een gebroken been waar ze 6 weken niet op mag staan, gelukkig was het gips er wel af maar het is echt heel vermoeiend allemaal.

Nog een paar weken en dan de sleutel van haar eerste koophuis dus drukte genoeg dan weer daarom zo fijn dat het nu zo heerlijk was.

Nu nog even een dag met z’n twee voordat wij ook weer vertrekken. In Malaga nog even de Bauhuis bezocht voor een derde parasol en we laten het huis helemaal top achter voor de gasten die nog gaan komen.20160703_172118

S’avonds heerlijk aan het zwembad genieten en de vleermuisjes die langs vliegen bewonderen. Die rust met die geluiden van de natuur, echt geweldig het platteland van Spanje, ik zou hier wel heel lang willen blijven!20160705_000551