1 juli 2016

Ik kom toch even een weekendje naar jullie toe zei onze dochter, thuis kan ik toch niet zoveel. Stoer hoor gewoon met een gebroken pootje alleen vliegen. Opa en oma brachten haar naar Schiphol, met een karretje werd ze naar de gate gebracht en ze had een stoel met extra beenruimte geboekt. Peuleschilletje toch, in Malaga stonden wij haar weer op te wachten.20160701_122620

We namen het er lekker van saampjes, ze had genoeg tegenslag gehad 2 benen breken in 1 jaar. S’ middags lekker een salade met inktvis voor de lunch delen buiten bij Hotel Rural Carlos Astorga 3 km bij ons vandaan.20160701_123615

Daarna chillen bij het schone zwembad.chey en ir

S’avonds lekker naar Pajaritos voor de entrecote op zoutblok waar wij zo over aan het opscheppen waren.

Heerlijk zo met ons kind bij ons.