27-06-2016

Ik krijg het zwembad toch niet helemaal schoon vertelde mijn vader ons direct nadat we aangekomen waren 2 dagen geleden. Drie weken geleden was de zwembadpomp voor de zoveelste keer kapot gegaan, hij is toen opgehaald en gemaakt en weer terug geplaatst maar dat was van korte duur want na een slechts een paar dagen begon hij alweer te brommen. Vorige jaar hadden we een geheel nieuwe gekocht dus we snapte er niks van. Zwembad winkel Cirino/Qualitypools gebeld en zij zouden het oplossen en een nieuwe pomp plaatsen. Helaas duurde dat even en met warm weer is je zwembad in no time groen maar afijn sinds een aantal dagen zat die nieuwe pomp er weer in en met de juiste chemicaliën zou het zwembad binnen een paar dagen weer goed horen te zijn. Tegendeel was waar, het zwembad bleef troebel, het was wel blauw maar niet kristalhelder, je ziet de bodem maar er is iets mis.20160626_115901

Nadat we mijn ouders afgezet hadden op de luchthaven begon Lesley direct aan het zwembad, hij zou dit klusje wel even klaren. Maar zodra de stofzuiger over de bodem ging werd het water verplaatst en dreven er een soort vlokken in het water en werd het water nog meer troebel, het lukt mij ook niet zei Lesley. Ik belde de zwembad winkel en zij kwamen langs om ons te adviseren, er werd een water monster meegenomen en morgen horen we de uitslag.