Tags

,

De temperaturen zijn inmiddels dik in de 30 graden in Spanje, je wilt het warm je krijgt het warm.  De zwembadpomp draait op volle toeren, maakt wel een beetje vreemd geluid, pff soms heb je het gevoel dat er altijd wat is. IMG-20160426-WA0023Volgende week gaan mijn ouders alweer heen, net terug uit Duitsland en Frankrijk, heerlijk leven toch die pensionado’s. Mijn vader gaat een waterdrukmeter plaatsen bij de ketel, we zijn er achtergekomen dat dat hoogstwaarschijnlijk het probleem is in de badkamer, de weg die het water moest afleggen van de ketel naar de kraan was wat lang daarom was er wel eens niet voldoende druk met het gevolg dat het water niet altijd warm werd, zonde want het is een geheel nieuwe badkamer en een spiksplinter nieuwe ketel. Wordt opgelost dus.20150614_145917

Zelf gaan we er ook binnenkort weer naar toe, even relaxen en zoveel mogelijk niks doen is ons doel, gewoon weer eens een boek lezen en genieten van de zon. Maar we gaan ook iets actiefs doen, we hebben kaartjes kunnen bemachtigen voor de Caminito del Rey, de beroemde wandeling over het koningspad. Nu al zin in!IMG-20160426-WA0012

Terwijl wij dan heerlijk in Spanje zitten, zit onze dochter nog te zwoegen aan de laatste loodjes van haar scriptie en hebben we ook nog badkamermannen over de vloer in Nederland om een nieuwe douche hoek te maken. We hadden niet alleen in Spanje pech maar ook in Nederland, de douchebak was kapot gegaan en daardoor was er lekkage ontstaan, waardeloos alles moet vervangen worden. Maar hopelijk krijgen we er wel weer iets moois voor terug.

Onlangs is ook onze hele buitenboel geverfd in Nederland, dus ik heb wel weer genoeg klusjesmannen gezien voorlopig.20160611_121556

Na ons verblijf op Hacienda La Suerte zitten we barstensvol met gasten die ook weer kunnen genieten van ons paradijsje.

De laatste week van oktober is pas weer plek, het is dan ook nog kindervakantie, dus wie wil? Ideaal weer dan nog om eens rond te snuffelen in de prachtige steden en dorpjes die Andalusië rijk is.

20130626_110951

Maar pas op! Als je eenmaal in Andalusië geweest bent dan ben je verkocht.