De een had geslapen als een roosje de ander moest nog wat wennen. Voor sommige was het best raar zo alleen zonder partner en kinderen en met vreemde mensen, maar er was wel direct een goede sfeer.

Vanavond stond er een Spaansbuffet op het menu, dus de binnentafel werd naar buitengebracht. Terwijl de mannen de aardappels gingen schillen, jaja goed geregeld hé, ging ik nog meer gasten halen. Zij kwamen aan op het supermoderne treinsation Santa Ana in Antequera, een half uurtje bij ons huis vandaan. Ze hadden rondgereisd en kwamen vanaf Cordoba.20150601_132248

Wat een leuke dames haalde ik daar ook weer op. De groep was compleet.

Wat een pech ineens, een enorme regenbui gepaard met veel wind raasde over ons huis heen. Alles was in no time zeiknat en de loodzware parasol lag in het zwembad. De mannen moesten hun spierballen gebruiken om deze weer op de kant te krijgen.

Maar dat mocht de pret niet drukken, bij de eerste zonnestralen renden we weer naar buiten en zo begon de thema relax en ontdek week echt, we begonnen met een voorstel ronde zodat iedereen elkaar wat beter leerde kennen, het was direct gezellig.

Die avond toch buiten gegeten maar wel met een vestje.

?????????????