Twee jaar geleden was ik deze datum met mijn collega’s van het Houtplein in Spanje want toen was ik 25 jaar bij het bedrijf. Vorig jaar met onze kids want toen waren Les en ik 25 jaar getrouwd en hebben we geskied. Nu was ik met mijn moeder en haar vriendin en met 2 buurvrouwen van mij tevens vriendinnen, wat een gezelligheid allemaal.

Elke keer probeer ik weer wat nieuws en anders te beleven. Met Lesley was ik eind vorig jaar al geweest in Benalmadena en toen dacht ik al leuk hier wil ik heen met de meiden. Ik had echter nooit kunnen voorspellen dat het zo’n mooi weer zou zijn, het was zeker 23 graden.20150201_140134

In mijn hoofd had ik bedacht dat we eerst met het kabelbaantje zouden gaan maar helaas was deze in januari dicht. Toen maar langs de mooi verzorgde boulevard naar de haven gelopen.

Wat een heerlijk weer, onze jassen gingen uit en we lieten de zon op onze gezicht stralen, oh wat welkom was dit.IMG-20150202-WA0000

We liepen daarna door naar de haven waar we eerst een drankje en een klein hapje gingen doen, we moesten namelijk wat in ons maag hebben want we gingen op een echte piratenboot varen, wat een avontuur.20150201_144956

Echt een mooie haven hoor, leuker dan Marbella vind ik, misschien zijn de boten hier wel minder duur maar de sfeer is hier beter.20150201_154029

Voor slechts 5 euro konden we ruim een half uur varen, het is niet lang maar het was heerlijk ontspannen om zo langs de kust te varen.20150201_150506

Dit is zeker een tip om te doen, ook leuk met kinderen, in de haven vind je ook nog een zeeaquarium, even verderop een soort dolfinarium Selwo Marina en pretpark Tivoli.20150201_153930

Na de boottocht hebben we op z’n Spaans paella gegeten aan de boulevard. We werden wel beduveld daar hoor, ik had duidelijk gezegd dat we 1 portie van een eurootje of 17 met z’n drie wilde delen, prima zei hij, dat zou 20 minuten duren, geen probleem voor ons, hij kwam met 1 pan met drie bordjes. Toen ik de hoeveelheid zag begon ik te vermoeden dat het misschien toch niet klopte, nee joh je hebt het heel duidelijk gezegd zeiden de anderen, maar ja hoor toen de rekening kwam waren er gewoon drie porties berekend. Ik deed mijn beklag, maar hij deed net of zijn neus bloede. In het Engels blufte ik, ik ben een journalist en ik ga hier een artikel over schrijven, met de hoop dat hij wat zou doen aan de rekening, hij deed heel star en hij kwam ons op geen enkele manier tegemoet.

Daarom hierbij: Ga nooit eten bij Bar Hawaiano Paseo Maritimo (Playa Santa Ana) Benalmadena Costa want ze flessen je daar!

20150201_171605