Altijd leuk om een dagje naar de kust te gaan, het was mooi weer vandaag maar wat we aan de kust aantroffen was alles overtreffend, het was gewoon zomer, 25 graden!

Dat is echt zo lekker en zo welkom. In dit kustplaatsje net naast Torremolinos is van alles te beleven.  Er is een kabelbaan,  een zee Aquarium en Selwo Marina waar je dolfijnen en zeehonden kan bewonderen. Het pretpark Tivoli World vind je hier ook. In het westen van de stad ligt de Stupa, het grootste boeddhistische centrum van Europa, ideaal voor meditatie of gewoon om het prachtige uitzicht te bewonderen. Benalmádena-pueblo, is een klein en typisch Spaans dorpje met smalle straatjes dat circa 2 kilometer landinwaarts is gelegen.20141124_130318

Maar wij liepen dit keer langs het brede strand zo naar de jachthaven.20141124_132133 Eigenlijk vind ik deze haven leuker dan die in Marbella. Alleen minder grote jachten en minder dure auto’s(dat miste Lesley, hij had maar 3 Ferrari ’s gespot) maar wel knusser vind ik.

20141124_132126

Als je zin heb om een tochtje met een mooi zeilschip te maken van een uurtje kan je voor €5 een kaartje kopen. Tenminste nu, weet niet wat de tarieven in de zomer zijn.

Aan het einde van de dag zijn we nog even naar de Ikea gereden, je blijft spullen kopen. Omdat we merken dat veel gezinnen met kinderen het huis boeken voor volgend jaar hebben we maar een kinderstoeltje aangeschaft.

20141124_224516