Alweer zaterdag, we blijven maar 5 dagen dus we zijn op de helft. Nee, niet over praten gewoon nog even genieten. Ik heb nog zoveel ideeën om het huis te verfraaien. Ik vind het zo ontzettend leuk om daar over te fantaseren, maar we hebben elke keer zo weinig tijd. Ik ben daarom ook heel blij met alle hulp, mijn ouders zijn echt toppers zij doen zoveel voor ons.

Lesley begon met het verven van de zijkant van de studio, daar gaat ook veel verf in zitten hoor, een emmertje a 25 euro zit er nu op 1 wandje en we moeten rondom. Dus dat wordt bijkopen en de rest komt op het lijstje voor de volgende keer.20141125_170225

Ik begon met het onder terras in de betonverf te zetten om zo een wat nettere uitstraling te krijgen. Tegels daar wordt op het moment nog even te kostbaar.20141125_171947

Wat een klus zeg, maar ik moest de hele tijd denken aan de favoriete film van Lesley, de karate kid. Wax in wax out zoals mister Miyagi zei. Ik wordt hier zo sterk van! Ik ben heel blij met het resultaat, wat een likje verf wel niet kan doen.

S Middags even op het pleintje in Archidona bij restaurant Arxiduna een tapasje gegeten. In de zomer zit je leuk op het plein maar nu was het ook gezellig binnen in het keldertje.

20141120_134036