Mijn ouders wilden ons graag verrassen ze wilden chique met ons gaan eten. Nou bij welk restaurant kan je dat het beste doen, bij Hotel La Bobadilla. Wij noemen dat altijd gekscherend het hotel van de koning, het schijnt namelijk dat de koning daar wel eens verblijft, in dat hotel zit restaurant La Finca en daar kan je echt perfect eten. Mijn moeder vroeg me vrijdag al te bellen, maar mondje dicht tegen de rest. Helaas vol op vrijdag, vol op zaterdag maar misschien op zondag, daar zou ik nog even over gebeld worden. Heel netjes werd ik door de hoofd kelner terug gebeld met duizend maal sorry maar er was een grote happing en daardoor konden we ook zondag niet komen. Jammer zeg.

Laten we net in de krant lezen dat Koning Felipe en zijn vrouw Letizia gesignaleerd zijn in de provincie Malaga. Oh nu weten we het zeker ze sliepen vast bij Bobadilla, daarom deden ze zo vaag. Voor ons is en blijft dit het hotel van de koning, nu ook van de nieuwe, zeker weten!

We moesten dus een goed alternatief bedenken voor een mooi plekje, we waren een paar dagen geleden al bij Hotel Caserio een drankje wezen doen, nu besloten we er te gaan eten. imageVoordat we ernaar toe reden deden we de toeristische route door de olijfboomgaarden en belanden zo op een leuk uitzichtpunt over ons dorpje Villanueva de Tapia. Ligt het niet mooi?image

Het restaurant waar we gingen eten ligt aan het prachtige blauwe stuwmeer van Iznajar, op een dakterras en je hebt een geweldig uitzicht. Er stond een bootje gevuld met houtskool waar onze entrecote op klaar gemaakt werd, het was echt smullen, perfect klaargemaakt, dit is zeker een plek om te onthouden en terug te komen ook binnen ziet het er erg leuk uit.image