Even een lekker dagje erop uit met elkaar. Leuk om de omgeving goed te verkennen. We wilden een niet toeristisch dorpje bezoeken niet al te ver bij ons vandaan, het werd Alhama de Granada, een schattige dorpje aan een kloof.image

Toen we aankwamen hadden mijn vader en dochter direct trek, we hoeven de deur maar achter ons dicht te trekken en ze willen wat hebben, haha. Ok dan maar gelijk een menu del dia bestellen, perfect voor €9 een zalig menuutje.image

Na de lunch dan maar aan de wandel, leuk dorpje, na een uurtje zijn we weer richting huis gereden. image

Op de terugweg ook nog even langs de vijgen pik plek gereden, een grote tas vol, heerlijk om jam te maken.

S’avonds deden we een tapas tourtje. We begonnen bij hotel/restaurant Caserio de Iznajar, een plek waar we nog nooit naar toe geweest zijn maar wel op ons verlanglijstje stond. Een hele gave plek, nu alleen een drankje en een klein hapje maar we komen zeker hier terug voor een echte maaltijd. We vervolgden onze tour naar Casa Juani, net voor de tweede brug in Iznajar, maar daar waaide het een beetje en daarom reden door naar de top van de heuvel naar Tasca Patio de las Comedias, ook wel bekend als het blauwe potten restaurantje. Nog niet eerder hadden we daar s’avonds gezeten, gezellig dat het was, het zat helemaal vol met Spaanse mensen, flink veel gebabbel maar een onwijs lekker sfeertje.20140905_232321