Fijn vandaag komen mijn man en dochter naar Spanje toe. Ik vond het ontzettend leuk om met mijn ouders even een weekje alleen te zijn maar ik kijk ook uit naar de rest van mijn gezin, zo benieuwd hoe ze het samen in Stockholm gehad hebben.image

Voordat we ze gingen ophalen reden eerst nog even naar de bouwmarkt, er is daar altijd genoeg te zien. We keken naar een mobiele airco, een elektrische handmaaier, tegels en andere kleine spulletjes.  We kochten alleen wat potjes verf en een ventilator.

Daarna reden we naar de luchthaven, we waren blij elkaar weer te zien. Dit keer lieten mijn ouders hun deel van Torremolinos zien, daar waar wij nog nooit geweest waren.

We parkeerden bij de vaste parkeergarage in het centrum waar mijn ouders altijd parkeren op een vaste plek. Er is altijd plaats in deze garage en daarom staan ze altijd op het zelfde plekje.

We liepen in het winkelstraatje zo zigzaggend naar beneden afdalend naar het strand. Veel toeristen winkeltjes, wel heel anders dan La Carihuela maar toch wel een leuke vakantie sfeer. Op het strand liepen we naar het vaste eettentje van mijn ouders, ja ze houden van het bekende, haha. Maar ik moet toegeven, ik snap waarom want ik heb de lekkerste zeebaars ooit geproefd daar, heerlijk buiten op een bootje met houtskool op een stok klaar gegaard net even voor het vuur met olie, knoflook en veel zeezout. Echt top, wat een genot.image

Ze hebben echt niks teveel gezegd. Hier komen wij ook zeker een keer terug. Onthouden mensen Chiringuito La Macarena.image