Natuurlijk is het tekort om maar 1 nachtje in Barcelona te blijven. Maarja we waren er al en Lesley was er nog nooit geweest. We hadden maar tot 4 uur de tijd vandaag want we hadden een avond vlucht naar Malaga. Om 10 uur liepen we de stad in, het weer was nog steeds een beetje druilerig. Ik was al eerder met onze dochter 5 dagen in Barcelona geweest, maar toen nog nooit bij het strand. We liepen over de Ramblas richting de zee en toen links naar het strand, best wel een tippel.image Ondertussen werd het weer beter, bij het strand aangekomen dacht ik, nou Malaga doet hier niet voor onder, ik had er eigenlijk meer van verwacht. Ineens had ik een gevoel van herkenning, snap je waarom? Onze Marokkaanse kamer, deze heeft de zelfde tegels. imageToen we terug liepen zijn we nog door allemaal kleine straatjes gelopen. imageWe hebben wat mooie gebouwen bekeken helaas geen tijd genoeg voor de mooie bouwwerken van Gaudí. Wel een leuke mozaïek gekko gekocht. Later lekker op een van de vele pleintjes geluncht en ineens was het zomaar half 4, wij terug naar het hotel voor onze bagage en daarna met de bus naar het vliegveld. imageOm 8 uur landen we weer in Malaga. Helaas was het hier ook geen mooi weer en toen Rob ons thuis afgezet had bleek dat bij de koelkast de stroom eraf was, daardoor moest ik als allereerst de koelkast gaan schoonmaken.  Het was niet warm en na een wijntje gingen we direct ons bedje in. Morgen weer een dag.