Voor de olijfboeren fantastisch, voor mijn klusmannen minder. Het regent voor het eerst sinds maanden weer eens in Zuid Spanje. imageJairo heeft toch aardig zijn best gedaan, hij is flink aan het sjouwen geweest met de keitjes.image Wat jammer dat het weer niet zo goed is whatsappte ik, er is nog zoveel buiten te doen. Mam ik heb ook vakantie hoor, kreeg ik terug. Pff ik was weer aan het doordraven, natuurlijk joch geniet ervan samen met opa.image

Opa is boven een tegelvloertje aan het leggen vertelde hij en ik heb ook al genoeg gedaan met die steentjes, is het zo een beetje naar je zin vroeg hij toen hij een foto stuurde. Perfect goozer, jullie werken hard.image

De mannen waren ook onder de indruk van de tuin metamorfose. De zahorra staat erg mooi in combinatie met de stenen vonden ze. Bij het tuincentrum in Loja hebben ze drie palmpjes gekocht. De rest van de plantjes zagen er niet zo goed uit, die moet je zelf maar gaan scoren in januari zei mijn vader. De regen is wel weer goed voor de palmpjes die vandaag geplant gaan worden maar verder hoop ik dat het niet zo stortbui wordt als vorig jaar anders gaat ons net mooi aangelegde paadje er ook weer heel anders uit zien vrees ik.image