Vandaag verder aan het kamertje boven. Behang op de muur geplakt, prachtig het lijkt wel een tapijt.  Tekst stickers op de muur gewreven en nu nog een bed en deze kamer is ook helemaal klaar.20130701_174806_resized

Eigenlijk hadden we vandaag naar Malaga gemoeten voor de itv keuring (apk) van onze auto, maar deze hebben we helaas moeten afzeggen omdat die stomme rot auto nog steeds niet terug is. De onderdelen moeten helemaal uit Italië komen. We willen wat doen, even eruit gewoon, grrr.

Dan maar weer wat klusjes. Alle mee gebrachte schilderijtjes hangen inmiddels en alle prulletjes staan op de juiste plek.DSC03457

We hebben ook een muziek hoekje gecreëerd, het is immers het huis van de muzikant, tenminste zo noemt de plaatselijke bevolking het huis. De oude eigenaar Simon, speelde diverse instrumenten en had in de schuur zelfs een ware geluidsstudio waar ook cd’s zijn opgenomen. In die studio had hij wat oude instrumenten laten staan en daar hebben we een mooi plekje voor gevonden, naast de oude schilderijen die ook nog in het huis stonden.DSC03455

Het leven op het platteland is zo fijn, je zit er echt midden in de natuur, gek zijn wij van de hagedissen en gekko’s, af en toe lukt het ook om er eentje te pakken te krijgen, maar meestal niet want ze klimmen razend snel tegen de muur op.DSC03440

Begin februari had ik al van mijn collega’s een mooie kruising gekko/hagedis voor aan de muur gehad, past precies in dit Andalusische huis.DSC03453