Vandaag hadden we weer lang uitgeslapen, we waren een beetje lui, nou ja wat geeft het het is tenslotte vakantie. We genieten van ons prachtige uitzicht, er staan een paar paardjes in de wei voor ons huis, leuk om te zien hoe die af en toe voorbij galopperen.image

De druiven die boven ons hoofd groeien zie je met de dag groter worden.image

De balken zijn inmiddels allemaal wit geverfd gelukkig en daar ben ik blij mee want ik wil dit kamertje gewoon klaar hebben, onze dochter komt in september en zij kan dan in deze kamer slapen, toen ze voor het eerst in het huis kwam zei ze gelijk, deze kamer is het mooist deze wil ik hebben.

Lesley is verder gegaan met nog een stukje mozaieken, dit is nu ook klaar.

Ik had zelf vandaag tijd om even in mijn leerboek te gaan bladeren, wft hypotheken, wat een disipline he.

Weer had Les s’avonds voor me gekookt, wat een verwennerij!