Ik werd vandaag wakker door de twee stemmetjes van mijn kinderen, Mama er staat een lekker moederdag ontbijtje voor je klaar, hoe geweldig is dat. Wat ben ik toch blij en trots op mijn lieve grote kinderen, die de hele tafel vol gezet hadden met lekkere dingetjes.

Mijn moeder zit in Spanje en haar heb ik ook maar even gelijk gebeld, ik ben blij dat ik haar volgende week weer zie als wij ook naar Spanje gaan. Het is heerlijk weer hier vertelde ze, zeker 30 graden. Wat een zalig idee, flink wat zon en de tijd nemen om te relaxen.

Helaas gaat het in Spanje nog niet helemaal zonder problemen, de zwembadpomp doet het ineens niet meer. De timmerman is nog steeds niet geweest en we hebben ook nog steeds niks van de gemeente gehoord over de belastingaanslag. Maarja mijn ouders blijven wel lachen hoor, heerlijk om zulke positievo’s als ouders te hebben. Mart is vandaag jarig en dat hadden ze in Spanje al gevierd maar ze missen wel enorm de kindertjes nu om hun heen, het is toch wel weer stil zonder hen.buitentafel

Ondanks dat het hier zeker geen 30 graden is was ik gisteren toch op het strandstrand bij mijn vriendin Paulette, die daar een strandhuisje heeft, voor een wine and dine met ongeveer 10 meiden, iedereen had wat lekkers meegenomen en het was onwijs gezellig. Paulette en Ira

Vorige week zat ik bij mijn andere vriendin Joyce nog heerlijk op haar dakterras in de zon, het weer is wispelturig hier in Nederland maarja geldt dat niet voor alles in het leven.