Goed bericht uit Spanje de auto is gemaakt! Gelukkig, we kunnen hem donderdag 19 juli ophalen bij de garage, en nu maar duimen dat echt alles helemaal in orde is.

De temperaturen in Spanje zijn behoorlijk hoog, zeker als je het vergelijkt met Nederland maar een vriend van ons(de bikkel) gaat zo nu en dan langs ons huis om een klusje te doen, zodat als wij straks weer komen verder kunnen gaan. Echt fijn hoor.

De voorkant van ons huis is nu helemaal gestuct en aan de zijkant is hij ook begonnen.

Deze week verscheen in het blad Casa en España een artikel van ons en dan zie je hoe het alweer veranderd is sindsdien, het gaat wel langzaam maar dat komt ook omdat we vrijwel alles zelf doen, als het schip met geld binnen komt kunnen we daar wel wat mannetjes voor aantrekken maar dat is op het moment niet im Frage. De verkoop van ons Nederlandse huis staat op een laag pitje. Je merkt echt dat het een crisistijd is, een paar jaar geleden was ons huis zo weg geweest, we hebben toen diverse aanbiedingen gehad maar wij wilden daar toen niet op in gaan, zo zie je maar, alles is veranderlijk.

Wel leuk hoor omdat artikel in het blad te zien, het is een 3 luik, dit keer over het ontstaan van het idee, in het volgende nummer het daadwerkelijk kopen van het huis en in het nummer daarop hoe het is om een Spaans huis te bezitten.

Donderdag gaan we weer, ik voor een lang weekend en Lesley blijft daar tot begin augustus, ik hoop dat er weer wat meters gemaakt kunnen worden.