We zijn zo blij, de makelaar belde dat hij na veel praten en praten en overtuigen en ook nog wat van zijn provisie heeft afgehaald, de eigenaar heeft kunnen overhalen het bod te accepteren.Fantastisch hé, wat een opluchting, we zijn hier gewoon 5 maanden mee bezig geweest.

Maar nu worden wij toch echt eigenaar van dit prachtige pand in het Spaanse Andalusië. De cava ging open en we proosten met elkaar op de goede afloop.

Maar we zijn toch nog wel een beetje voorzichtig want er moet nog 1 document door de gemeente worden afgegeven betreft de legale status. Het is in orde volgens Del Prado onze advocaat, maar het stuk moet wel afgegeven worden, ze verwachten dat dit binnen twee weken gebeurd.

We denken eind maart te kunnen passeren.

Nu nog even praten over welke spullen de eigenaar in het huis wil laten staan. Van ons mag hij alles laten staan, behalve natuurlijk zijn persoonlijke spullen, die kan hij ophalen.

Er zit een hoop troep tussen maar ook wel een paar bruikbare spulletjes. Nu hoorden we al dat de eigenaar weer extra geld wil zien, nou dat zijn we niet van plan, het zijn namelijk spullen die al een jaar in het onbewoonde huis staan, dan neemt hij alles maar mee en levert hij het huis maar helemaal leeg op, inclusief de bouwafval troep uit de schuren.

Wij dachten hij geen extra werk van het leeg halen, wij misschien nog wat bruikbare spulletjes, maarja als hij het zo niet ziet.

Dus dit wordt ook nog even een puntje, we blijven bezig.