Na veel rekenen, praten met mijn ouders, andere oplossingen bedenken kwamen we tot de conclusie dat we het niet gingen redden om het bedrag bij elkaar te krijgen wat de eigenaar wilde. Dat zou toch echt jammer zijn als het nu niet doorging, we waren er zo dichtbij.

We kwamen er ook ondertussen achter dat ze in Andalusië de overdrachtsbelasting in 2012 ineens verhoogd hadden van 7% naar 8%, daardoor werden de kosten koper ook duurder, maar het hypotheek bedrag is natuurlijk lager wat we krijgen dus dat valt tegen elkaar weg en daardoor hadden we ook niet een extra potje.

Maar als we nu eens ons vakantie geld eerder laten uitbetalen komen we al weer iets verder, maar niet genoeg.

Met lood in onze schoenen hebben toen toch maar ons allerlaatste bod gedaan, x804000 minder dan de eigenaar als laatste tegenbod aangaf.

Weet je wij hebben er alles aan gedaan en als het niet doorgaat dan is het maar zo, dan kan het gewoon niet, dat moeten we gewoon accepteren.

Duimen draaien maar.