Omdat we gisteren al in de avond aankwamen waren we vandaag vroeg opgestaan om nog wat van het historische stadje te bekijken. In het oude gedeelte van de stad aan de bayside ligt een fort, verder zeggen ze het het oudste stadje is in het land, met het oudste huis, het oudste museum, de eerste school, het eerste ziekenhuis etc etcWij vonden het een reuze gezellige sfeer hebben en na een normaal onbijt, nu eens geen vette hap zijn we door gereden in 2.5 uur naar Orlando.Na eerst nog even geshopt te hebben bij een hele grote outlet mall.

In Orlando sliepen we bij een Best Western hotel tegenover Wet and Wild., een prima hotel met verwarmd zwembad en 2 bubbelbaden en er was zelfs een tennisbaan.

Kerstavond hebben wij doorgebracht bij Olive Garden, zalige salades, lekkere broodjes en verukkelijke pastas.