Mijn man had vroeger maar 1 wens, bioloog worden. Hij kende de 16 delige encyclopedie reeks: Het leven der Dieren van Bernhard Grzimek bijna uit zijn hoofd.

Maarja soms loopt je leven anders en bewandel je uiteindelijk een heel ander pad. Maar zijn intresse in dieren is altijd gebleven. Ik verwacht dan ook dat als we ooit onze Spaanse droom villa permanent gaan bewonen er ook een aantal bijzondere dieren rond zullen lopen of misschien wel kruipen. Lesley houdt namelijk erg van anders dan anders dieren, zo is hij gek op slangen en andere reptielen, maar ook vindt hij wolven en aparte honden erg mooi. Maar om die nou bij je B&B te gaan houden, daar is het laatste woord ook nog niet over gesproken.

Gisteren waren we aan het wandelen en daar stonden inneens een paar olifanten midden in ons dorp, er was een circus geweest en ze waren de boel aan het afbreken en wie was daar weer als de kippen bij, je raad het al.

Nee Les een olifant bij onze B&B kan ook niet.

IMG00078-20110619-1627