Na het werk ging ik dinsdag naar een vriend die in een rolstoel zit, we werden namelijk opgehaald door een speciaal busje die ons naar een vriendin bracht waar we uitgenodigd waren om te eten.

Met een soort liftje werd hij het busje in gereden en in het busjes zaten speciale dingen om de rolstoel in vast te zetten. Echt geweldig zo'n busje, daardoor ben je een stuk mobieler geworden en kom je ook eens uit het revalidatiehuis waar hij voorlopig nog permanent verblijft.

Alleen die rolstoel van hem is waardeloos, hij was al eens achterover gevallen en daarom hebben ze er 2 stalen buizen achter gemaakt maar daardoor kan hij bijna niet over een drempeltje getilt worden. Ik was blij dat een grote stevige mevrouw het busje reed en dat zij mij kon helpen. Heb je die meneer al betaald zei mijn vriendin toen we binnen kwamen? Ja die mevrouw is al betaald zei ik snel, oeps ik zag mijn vriendin verkleuren. We hebben wel vreselijk gelachen hoor toen die aardige mevrouw de deur uit was, want wat een blunder was dat zeg.

Mijn vriendin had heerlijk gekookt. Eerst vissoep, toen een in de ansjovisboter gebakken ossehaasje met pasta en rucolasla en toe een zelf gemaakt sinaasappelijsje, en dat allemaal op een doordeweekse dag!

Mijn vriendin gaat volgende week heerlijk 2.5 week naar Zuid Afrika op vakantie dus ik ben benieuwd volgende keer naar haar verhalen.