Ons team was 5 januari naar het ABN AMRO Cabaret geweest. Het cabaret wordt voor en door een groepje ABN AMRO medewerkers georganiseerd.

Het bijzondere van dit cabaret is dat de eigen organisatie de hoofdrol speelt. Op een positieve maar kritische manier wordt het eigen bedrijf op de hak genomen.

Het cabaret werd ondersteund door een live band en enthousiaste crew, allemaal ABN AMRO medewerkers

De voorstelling is bedoeld om op een ludieke manier elkaar, medewerkers en management een spiegel voor te houden. P1010494

Het spektakel draaide vooral om de fusie met de Fortis er waren oa medewerkers die de raad van bestuur grappig naspeelde.

Voorafgaand aan de voorstelling deed Gerrit Zalm een woordje. Hij maakte er een leuk sketsje van, hij gaf zich namelijk uit voor zijn broer, die begravenisondernemer is en maakte allemaal leuke grappen en grollen. (allemaal fictief natuurlijk)

Daarna kwam de echte voorstelling en die was super en best af en toe gewaagd. P1010496

Na afloop zei mijn dochter, die haar eerste personeelsuitje had, Mam dit is ook echt iets voor jou om aan mee te doen. Ik moet toegeven het kriebelde wel weer hoor, maar als ik hieraan mee zou willen doen zal ik eerst auditie moeten doen want ze nemen niet zomaar iemand aan, het wordt behoorlijk serieus aangepakt met een zangcoach, een choreograaf en een professionele regisseur en het zou betekenen dat ik elke keer naar Amsterdam moet gaan om te repeteren. Ik weet het nog niet, maar ik was wel onder de indruk en gexc3xafnspireerd geraakt. P1010504