We hadden het plekje al een tijdje geleden gereserveerd en nu was het dan zover, het kerstontbijt met mijn naaste collega's. P1010361
In het leuke nostaligische bakkerswinkeltje genaamd, in de gevulde broodmand. Op 1 collega na was iedereen er (zij heeft overgens wel een goed excuus want ze zit in Argentinixc3xab) en zelfs mijn collega die pas een babytje heeft was er en de kleine had ze gewoon meegenomen, zoals ik ook met mijn Cheyenne had gedaan toen ze 1.5 maand oud was, ze lag toen lekker op een bureau te slapen tijdens het kerstontbijt. Deze kleine man lag gewoon in zijn wagen lekker naast de kachel. P1010368
En wat kan je verwachten als je in een bakkery bent, allemaal verse broodjes natuurlijk.

P1010369
En sausijsebroodjes en tulband, erg lekker allemaal, de dag begon goed!

P1010370