We zijn weer thuis, na 13 dagen weg geweest te zijn en in 7 verschillende bed and breakfast accommondaties geslapen te hebben deze keer. Het was wederom een geweldige vakantie daar in Andalusië, wij raken er in iedergeval voorlopig nog niet uitgekeken. We hebben veel beleefd, gedaan, bezocht en onderzocht. De komende dagen zal ik mijn reisverslag dag voor dag gaan bloggen.

Iedereen die we ontmoet hebben was aardig, iedereen deed zijn best, iedereen deed het met plezier maar toch hebben wij wel heel veel verschillen gezien maar dat is prima want wij weten in iedergeval na al onze overnachtingen tot nu toe, dat voor elk type mens, voor elke stemming waarin je verkeerd, de juiste B&B gevonden kan worden in Zuid Spanje.

Wanneer wij ooit de stap zullen gaan wagen weet ik niet, maar ik weet wel steeds beter hoe wij het wel en hoe we het juist niet willen gaan doen, in welk gebied we misschien wel en zeker niet willen gaan zitten en dat is denk ik al een goed begin.

We hebben ontzettend genoten van al deze ervaringen, we hebben een hele fijne vakantie gehad!