Een vriend van ons gaat regelmatig voor zijn werk naar Shang Hai, een hippe stad waar je hele mooie goede kwaliteit nep merkhorloges kan kopen. Hij had er al eens eentje meegenomen voor mijn man en aangezien ik helemaal niet om horloges geef en ook mijn kinderen niet had onze vriend mij toch enorm verrast om er toch xc3xa9xc3xa9n voor mij mee te nemen.

Hij had mij namelijk een keer horen vertellen dat een vriend van mij die al ruim een jaar in een revalidatiecentrum ligt zo gek is op horloges. Dus hij zei tegen mij, ik weet dat jij niet van horloges houd maar ik heb er toch xc3xa9xc3xa9n voor je meegenomen maar niet om zelf te houden maar om weg te geven. Wat een schat ook, zo sympathiek, dat hij daar aangedacht heeft.

Gisteren heeft mijn man die vriend zijn horloge gebracht en blij dat ie was, van dat soort dingen kan ik nou genieten.

Helaas heb ik zelf zijn blijde gezicht niet gezien want ik zat in een huisje midden in de bossen. Mijn Friese vriendin had ons verwent met allerlei lekkere hapjes en een pasta maaltijd, we zijn weer helemaal bijgekletst, we hebben er een ook nachtje geslapen en we zijn zojuist weer helemaal ontspannen thuis gekomen.

Wat heb ik ook een lieve vrienden.

Toen ik thuis kwam wachtte mij nog een verrassing, ik kreeg een klein vierkant doosje van mijn man waar een prachtige ring in zat, goud met een klein steentje, super romantisch.

Ik heb niet alleen lieve vrienden maar ook een lieve man waar ik heel veel van hou.