Mijn ouders vinden het leuk om elk jaar op hun trouwdag met de kinderen te gaan eten, vandaar we dachten we gaan naar Spanje maar we moeten op 14 oktober weer thuis zijn voor hun trouwdag. Eerst zouden we gaan eten, toen in een huisje en nu hebben mijn ouders bedacht dat ze zelf iets willen gaan doen, prima natuurlijk, niks verandelijker dan een mens, maar dan zit ik net zo lief nog even wat langer in Spanje.

Dus voor xe2x82xac35 pp hebben wij ons ticket omgeboekt zodat we nu lekker 3 nachtjes meer hebben. Ons hele schema staat al vast maar nu ben ik nog alleen nog op zoek naar een B&B niet te ver van het vliegveld af want zondag hebben we en hele vroege vlucht, 10 dagen zitten we rechts van Malaga en de laatste dagen wil ik links zitten. Wil ook even gaan kijken hoe Marbella eruit ziet, daar zijn we nog nooit geweest. Tenslotte wil ik daar tzt gaan werken het liefst.

Ik sprak toevallig met een collega over dit verhaal en zij vertelde dat een oud directeur van de bank, die zij goed kent, in Malaga woont en die is weer bevriend met de leidingevende van het kantoor in Zuid Spanje. Kijk kruiwagentjes zijn altijd handig, morgen toch nog maar even terug komen bij haar daarover.