Tijdens het ontbijt begon het keihard te regenen en het hield niet meer op, wat nu.

We hadden s'middags een afspraak gemaakt voor de mangrovewalk bij ons op het park dus we voelde er niet veel voor om die af te zeggen en vandaag maar in een winkelcentrum te gaan hangen.

We hebben een spelletje yatzee gedaan en we hadden tv op de kamer met filmzenders, dus we hebben 2 leuke films gekeken en de mannen hebben nog getafeltennist. Verder hadden we een dagje internet gekocht voor 15 rm (ongeveer 4 euro) en lekker in de lobby op de laptop wat mailtjes gecheckt en thee en koffie gedronken. Het geluk was met ons want toen we de mangrovewalk hadden was het droog.

Foto's Maleisixc3xab 2010 114
De verzamelplek was op het strand bij de bar, de mangrove ligt namelijk pal aan het strand.
Met een klein groepje mede gasten uit Singapore, Italixc3xab, Tunesixc3xab en een tourgide liepen we over een speciaal voor deze tour gemaakte plastic vlonder. Het is er drassig, een beetje moerasachtig en om de mensen toch even wat verder het gebied in te laten gaan vertrokken we over die vlonder de mangrove in. Eigenlijk was het maar een kort stukje maar de gids vertelde ons wel veel over de natuur en de dieren die daar wonen. Veel hadden we al gehoord op onze grote mangrove tour een paar dagen geleden dus nieuw was het niet helemaal voor ons.

Foto's Maleisixc3xab 2010 122

Foto's Maleisixc3xab 2010 118
We zagen oa de mudskippers, dat zijn een soort landvisjes die kunnen wel 20 minuten buiten water kunnen, ze zijn ook de enige vissen die kunnen verdrinken. Het lijkt wel een amfibie maar het is een vis.Foto's Maleisixc3xab 2010 123
Het duurde maar een uurtje maar het was toch even leuk.

Die avond zijn we weer naar Cenang beach gegaan om te eten. Dit keer Indiaans, we zaten in een soort binnentuin met veel planten het eten was traditioneel en was leuk opgemaakt op de borden.Foto's Maleisixc3xab 2010 138

Foto's Maleisixc3xab 2010 135
Na het eten zijn we nog even het strand opgelopen en daar hoorden we de klanken van een gave reggeaband( de Kingkongs) in de het beachcafxc3xa9 Babylon. Er lagen matjes op het strand waar je op kon zitten, het was er heel relext. We zijn daar de hele avond verder gebleven want er hing echt een supersfeer, we raakte aan de praat met de manager van die tent en die nodigde ons uit voor een feestje vanwege de ramadan over 2 dagen, gezellig we komen zeiden we.

Foto's Maleisixc3xab 2010 083

Foto's Maleisixc3xab 2010 145