Vanochtend vroeg opgestaan om een bijdrage te leveren voor een goed doel. Mijn dochter en ik hadden ons opgegeven om vrijwilligerswerk te doen wat bestond uit het verven van een basisschooltje. Scholen hebben namelijk altijd te weinig geld en om de kindertjes weer na de schoolvakantie naar een mooie, frisse school te laten gaan zijn we via de foundation mensen voor mensen gesponserd door Fortis/Abn Amro aan de slag gegaan . Voor elke persoon die zich aanmelde mocht je vanuit de foundation xe2x82xac80 euro pp aan materialen kopen.

Wij hebben het schoolplein prachtig opgeknapt, geeft toch weer een goed gevoel om voor zo weinig moeite andere mensen te helpen.

Goed doel

Verven school
Na een ochtend in de hitte geverfd te hebben ben ik naar mijn vriendin die een eigen huisje op het strand heeft gegaan. Ze had een heerlijke lunch klaar staan, samen met de dames van het voormalige cursusgroepje hebben we gezellig de hele middag op het strand gezeten.

Strandlunch