Ik had een uitnodiging gehad voor het laatste districtsfeest van de bank in deze setting, in beachclub Vroeger te Bloemendaal, dresscode white! Helaas was het geen beach weer maar het was wel een memorabel feest. Bijna alle bankshop medewerkers en preferredbankers en assistenten van district Haarlem waren aanwezig. We kregen een emotinele speech van onze huidige districtsdirecteur, zij had er zichtbaar moeite  mee, niks blijft namelijk het zelfde vanaf 1 juli, goede mensen verliezen ook hun baan gewoon omdat er gereduceerd moet worden en daar is niks leuks aan hoe je het ook went of keert. Iedereen wordt herplaatst of niet geplaatst. Maar deze avond was voor ons, om te kletsen om te delen, om te eten om te dansen. We kregen allemaal een ballon waarop we een wens moesten schrijven, het maakte niet uit wat, dat bepaalde jezelf. Gezamelijk hebben we al die bijna 100 ballonnen de lucht in laten gaan. Op naar de toekomst, wat die dan ook mag brengen!

DSC08060
DSC08063
DSC08065