Ik heb op 7 mei mijn assessment, mijn hoofd zit inmiddels vol van allerlei termen zoals,
Competenties die onder te verdelen zijn in denken, voelen en kracht .
SWOT analyse =sterkte/zwakte analyse
WAKKER model: W= waarnemen A= aantekeningen maken,K= kwalificeren K= kwantificeren E= evalueren en r= rapporteren.
STAR methode: S= Situatie, T= Taak, A= Actie=R=Resultaat
LSD: L=Luisteren, S= Samenvatten D= Doorvragen
SMART: S=Specifiek, M= Meetbaar, A= Acceptabel, R=Realistisch, T= Tijdsgebonden

Afgelopen zaterdag heb ik bij Mexx een mooi blauw net linnen pak gekocht met een leuk sjaaltje erbij.

Ik ben er klaar voor en goed voorbereid dus daar kan het allemaal niet aan liggen, hoop dat ik de zenuwen de baas ben die dag. Meer dan mijn best kan ik niet doen.
Helaas is de uitslag pas eind juni, dit omdat er natuurlijk ruim 650 mensen getest moeten worden, zij zitten allemaal in de zelfde functie salaris schaal als ik en gaan allemaal voor de zelfde functie: Commercieel Medewerker preferred banking.
Het wordt lastig want 1 op de 3 mag maar blijven. Ik laat het nu allemaal maar over me heen komen.

Ik ga nu de dvd Millenium 2 kijken, morgen ga ik voor het eerst twinnen (2 banken in 1 pand), na 31 maanden(ipv 5 maanden) in de porte Cabin (noodlocatie) gezeten te hebben eindelijk wat meer bewegingsvrijheid in een groter pand, woensdag lekker naar bevrijdingspop, donderdag weer werken en s’ avonds naar mijn schoonzusje kijken die bij Derek met een bijzondere sessie op tv komt klik hier voor uitzending 6 mei 2010  en vrijdag De DAG!

Van die DAG hangt een deel van mijn toekomst af, wel of niet meer werken bij de bank. Wel of niet nu al voorbereidingen treffen voor een huisje in Spanje.

Ik vind het maar spannend allemaal!