Over een uurtje gaat de trein richting schiphol. Ik heb er zo’n zin in. Even lekker helemaal weg van hier. Het weer is goed de komende dagen.

Download weer_vrijdag_23_oktober_09.doc

Twee weken terug waren we op de second home beurs, die viel voor ons een beetje tegen. Er stonden allemaal standjes van die urbanisatie huizen, en dat is nu precies wat we niet willen. We hebben 1 standje gevonden die ons wel aansprak, van een engelse makelaar in Olvera. En wat wil nou het toeval, wij gaan 1 nacht slapen in een B&B van engelse mensen die van haar dat huis gekocht hadden en er was ook een Nederlandse man die een tweede huis in die zelfde straat gekocht had. Van hem hebben we wat tips van leuke restaurantjes in de buurt gehad. De makelaar heeft ons uitgenodigd om langs te komen en misschien gaan we dat wel doen.

Verder hebben we een druk programma, we willen natuurlijk allemaal mooie gebouwen bekijken maar ook willen we een bezoek brengen aan een bodega, een olijffabriek en een keramiekfabriek. Het is moeilijk te bepalen wat we voor een kleren mee moeten nemen, overdag is het mooi weer maar hoe voelen de avonden. We gaan het allemaal ervaren. Adios.