Ik vind het heerlijk om op vrijdag vrij te hebben, af en toe ga ik voor een gezondsheidsbehandeling naar Innerbalance maar vandaag had ik een groupon deal met een praktijk in Amsterdam The Body Tuning Clinic .

Mijn dochter ging mee en tijdens mijn behandeling ging zij even een uurtje shoppen in de straat die er achter ligt namelijk de PC Hooftstraat. Daarna zijn we op zoek gegaan naar de trendy Beter en Leuk in de Eerste Oosterparkstraat hun motto is STOP EATING SHIT, EAT GOOD FOOD!

Ook hier had ik weer een leuke groupon deal gemaakt een 2 persoons hightea voor de prijs van 1.

Waar ik achter kwam is dat ze in Spanje( in de grote steden) ook groupon deals hebben bij groupon es grappig hxc3xa9, daar ben ik ook gelijk lid van geworden misschien vind ik wel een leuke restaurant deal voor Madrid want over 3 weken zit ik daar.