Vanochtend vroeg zijn we geland op Schiphol. We hadden een transfer vanaf ons resort op 20 augustus lokale tijd 19.15  naar het vliegveld van Langkawi, het is 6 uur vroeger in NL. Daar vandaan hadden we een vlucht naar Kuala Lumpur, een klein uurtje vliegen, daarna om 23.55 een 12 urige vlucht naar Amsterdam. Helaas is xc3xa9xc3xa9n van onze koffers niet meegekomen, het lijkt wel een familiekwaal. Dit keer zijn het mijn spullen en die van mijn man. Ik hoop echt dat de koffer snel terecht komt want al mijn leuke zomer kleren zitten erin.

De vakantie was in xc3xa9xc3xa9n woord fantastisch! We hebben ontzettend veel indrukken opgedaan daardoor lijkt het alsof we veel langer weg zijn geweest dan 17 dagen. Vandaag geen tijd om te slapen want ik moet naar het jublieumfeest en tevens afscheidsfeest van mijn collega.

Morgen nadat we onze zoon naar schiphol gebracht hebben om zijn studie te vervolgen in Amerika, ga ik beginnen met mijn reisverslag.