Omdat we nog een tegoedbon hadden van Air Berlin van €50 p.p. hebben we de vliegreis via hun geboekt. Voor maar €93,- p.p. hebben we nu een retour Sevilla, spotgoedkoop natuurlijk. We moeten alleen overstappen op Palma de Mallorca.
We gaan niet zolang maar 8 nachten maar we hebben er ontzettend veel zin in. Ik ben op internet gaan zoeken en ik heb alles al geboekt inmiddels.

We blijven 2 nachten in een hotel in Sevilla, we wilde liever in een b&b maar die was niet te vinden, van de eigenaren van El Aguila Libre hebben we een goedkope tip gehad voor een Studio flat  maar dat was helaas al vol.
Daarna 2 nachten in een b&b een uur rijden onder Sevilla, dan 1 nacht in een b&b in  Ronda, dan 1 nacht een uur boven Ronda, in een b&b van engelsen en dan nog 2 nachten in een b&b in de buurt van Cordoba.

Het reisverslag zal je tzt hier wel weer vinden.

Maar in september gaan we eerst nog een lang weekend naar de Elzas in Frankrijk, lekker wandelen tussen de pas geplukte druivenranken en zalige Elzas wijntjes kopen.

Wat wel jammer is, is dat we dan niet naar de emigratie dag Spanje kunnen gaan want die valt net in dat weekend van 26/27 september.

Maar ruim een week later is de second home beurs van 9 t/m 11 oktober in de jaarbeurs in Utrecht. Dus daar kunnen we wel heen gaan.