Mijn planning voor 5 jaar is ook ambitieus, immers over 5 jaar wil ik stoppen met werken en dan wil ik ook wat vaker naar Spanje toegaan. Ik denk dan aan een paar maanden in Nederland en daarna weer een paar maanden in Spanje. Er komt dan geen geld meer binnen dus moet ik ook wat verzinnen om de vaste lasten te betalen.

Daarom wil ik binnen 5 jaar het gebouw naast ons huis verbouwd hebben zodat we daar ook een ruimte hebben om te verhuren of om zelf in te zitten als we het hoofdhuis af en toe verhuren.

Het is een behoorlijk grote ruimte die we willen verdelen in tweeën. Perfect voor een 2 persoons appartement en een 4 persoons appartement. Allereerst moet er een nieuw dak op, liefst moet het nog iets verhoogd worden. Dat is een hele grote kostenpost.Van het gebouw is 1 gedeelte nog in oude staat, je ziet de oude voederbakken nog staan omdat dit eerst een stal was. Met de muren is ook nog niks gedaan, dus dat wordt echt een mega klus. Maar dit zie ik voor me in die ruimte.

Met het andere gedeelde is wel al iets gedaan, het is een oude muziek studio geweest, de vorige eigenaar heeft daar ook echt platen opgenomen. Maar hier moet ook nog van alles aangepakt worden.

Maar daar zie ik natuurlijk ook genoeg mogelijkheden. De muren moeten glad gestukt, de vloer in een mooie kleur geverfd en dan met een leuk kleed erop en het ziet er dan al vrij ok uit.

Aan de andere kant de keuken.  In het midden de haard

En dan nog een plek om te slapen en je te wassen.

Wat een ideeën en wensen. Eerlijk gezegd heb ik geen idee of dit financieel wel haalbaar is, ik moet het niet doen om er veel veel geld mee te verdienen, het kost eerder veel geld, maar ik moet het meer doen om er veel levensgeluk uit te halen. Alleen het fantaseren erover geeft me al veel levensgeluk.