Vanacht wakker gebelt om half 4 door mijn zoon, die een pokeravondje had bij vrienden in Diemen (lijkt wel of al die sporters ineens pokeren, Ramond Sluiter liep ook al op het Amstelpark vorige week in een sweater met pokerstars erop die hij van Fatima had gehad) “Mam de auto doet het niet” alsof ik hem op afstand kan maken ofzo. Nou schat misschien is de accu leeg, heb je een lichtje laten branden of misschien de tomtom stekker erin laten zitten. Ja dat laatste, nou we komen je wel halen dan. Maar gelukkig kwam hij zelf op het briljante idee dat iemand hem wel thuis kon brengen  en dat we morgen, vandaag dus, de auto konden ophalen, met de accuoplader van opa mee. Niks uitslapen,  want  vanavond krijgen we eters en er moet nog een hoop gedaan worden. Dus man en zoon naar Diemen auto weer ophalen en ma en dochter boodschappen doen. Maar eerst even een ontspannend liedje draaien van een prachtige Spaanse zangers, waarvan ik de cd  in Spanje gekocht heb. Nuria Fergo.