Als ik iets niet ben is het een computer nurd. ik wil graag het design veranderen van mijn weblog, maar wat ik ook probeer ik krijg het niet in het design wat ik wil. Het liefst wil ik een eigen foto gebruiken bovenaan de pagina met daarin de naam Spaansgeluk en aan de zijkant mijn eigen foto en de tekst die ik schrijf moet breder. Een eigen design maken klik ik dan aan, maar de foto uploden lukt al niet, zal wel een te groot bestand zijn ofzo, en de pagina instelling naar 1 kolom maken lukte ook al niet, want dan komt mijn foto onderin, dan maar wat anders gekozen, met foto’s aan de zijkant. Dan maar een bekend design nemen, maar hoe ik ook alle bestanden publiseer het lukt me niet. Ggrrr. Ik kan het niet uit staan. Dus de komende dagen zal mijn design wel regelmatig veranderen. Thuis kan ik het ook aan niemand vragen want iedereen heeft het te druk met zijn eigen dingen. Mijn dochter die op de HBO Media and Entertainment zit , heeft haar handen vol aan leren, opdrachten maken, naar tv shows gaan, in series meespelen etc etc. Mijn zoon is de hele dag aan het tennissen en af en toe werkt hij bij zijn opa op kantoor, en hij is druk bezig om toegelaten te worden op een Amerikaanse universiteit waar hij voor de universiteit wil gaan tennissen, dat is een een toestand zeg om dat allemaal rond te krijgen. Hij moest een heel dossier maken met aanbevelingen van leraren, tenniscoaches, vertaalde diploma’s etc en nu ligt er een aanvraag bij de NCAA (amerikaanse sportbond) om toestemming te krijgen om voor de school te mogen spelen in de first division   (hoogste niveau wat je kan spelen in Amerika op sportgebied) zij gaan zijn amateurstatus bepalen. Dan moet de universiteit zijn punten nog kunnen transferen, de JCU (Johan Cruijf University) waar hij in Nederland zijn propedeuse gehaald heeft, heeft weer hele andere vakken dan de Amerikaanse universiteit. Ben echt benieuwd of dit allemaal gaat lukken, zoja dan gaat hij in januari naar Amerika, eerst voor een half jaar en als het bevalt voor 3 jaar. Pff. Druk druk allemaal hier, en dan nog eens mijn husband die elke dag 2 uur heen moet treinen  werken, de boel managen en weer terug treinen. En ik werk zelf ook nog eens 4 dagen. Dus hoe dat design nou goed moet komen, ik weet het niet.